Uporabna vrednost

Pravo zadovoljstvo je gledati kako otroci uživajo na naših igralih.

Otroška igrala Legnolandia pomembno spodbujajo:

  1. uravnotežen razvoj motoričnih sposobnosti: hoja, tek, poskakovanje, plezanje, skrivanje, spuščanje po toboganu so aktivnosti, preko katerih se otrok preizkuša v zunanjem svetu brez filtra staršev. Zanj je to trenutek, ko preizkuša svoje sposobnosti, dojame svoje zmožnosti in omejitve ter se dan za dnem uči, kako omejitve preseči;
  2. razvoj ustvarjalnosti in opazovanja: otroška igrala Legnolandia upoštevajo naravno inovativnost otrok, zato so izdelana tako, da način uporabe igral ni strogo določen, ampak jih otrok uporablja kakor jih doživlja. S tem se prosto razvijata otrokova domišljija in ustvarjalnost;
  3. socializacijo: otroška igrala Legnolandia omogočajo otrokom, da najdejo svoj kotiček za igro, s katero se lahko prosto izražajo. To omogoča sproščeno vzdušje, v katerem otroci lažje navežejo nove stike. Za skupno igro je potrebno sodelovanje in upoštevanje določenih vedenjskih vzorcev. Tak koncept vsebuje elemente simulacije in posnemanja, preko katerih se otrok navaja na stvarnost in razvija sposobnost razumevanja sveta, ki ga obkroža.

Varno otroško igrišče

Smo zaupanja vredna ekipa TÜV certificiranih strokovnjakov, usposobljenih monterjev in hitro odzivnih skrbnikov, ki se zavzemajo za igrišča, ki navdušujejo.

 

Zaupajte vaše igrišče v naše roke - zadovoljni boste!

 

Skladnost naših igral z varnostnim standardom EN 1176 potrjujejo certifikati akreditirane, mednarodno priznane ustanove TÜV.

 

Ob računu tako prejmete:

  • izjavo o skladnosti igral s SIST EN 1176 in kot dokazila k izjavi priložimo kopije certifikatov,
  • izjavo o skladnosti podlage,
  • izjavo o skladnosti vgradnje igral,
  • garancijske liste,
  • tehnične podatke,
  • navodila za montažo, uporabo in vzdrževanje in
  • vse druge dokumente, ki so za upravljanje z igriščem potrebni.

 

Proizvajalca otroških igral Legnolandia in Obra Design, ki Vam jih ponujamo, sta sklenila zavarovalno polico proizvajalčeve odgovornosti.

 

Vse našteto omogoča varno igro otrok in konsistentne dokaze o skrbnosti investitorja.