Reference

Raziskave zadovoljstva naših kupcev kažejo na visoko stopnjo zadovoljstva. 

Zahvala dolgoletne stranke: “Ob tej priložnosti sem dolžan izreči veliko zahvalo, za vso pozornost, nasvete pomoč, koristne predloge. S takšnim sodelovanjem, odzivnostjo in korektnostjo, mi resnično ni bilo težko zdržati skoraj 14-letno obdobje v funkciji direktorja Zavoda. Zadovoljen sem, da smo s skromnimi sredstvi in vašo podporo uspeli opremiti kar nekaj otroških igrišč. Želim, da svoje delo oziroma poslanstvo nadaljujete. Ta želja naj bo tudi priporočilo.Vašemu celotnemu kolektivu pa seveda želim še nadaljnjo uspešno pot in poslovanje.”

Zadovoljstvo se jasno kaže v tem, da se naši kupci odločajo za ponovne nakupe pri nas. Slike in lokacije nekaterih izgrajenih igrišč si lahko ogledate v rubriki zaupajo nam. Z našimi kupci gradimo dolgoročne vezi in kar številni so, ki poslujejo z nami že od samega začetka. Pridružite se jim tudi Vi! S profesionalnostjo in skrbnostjo, po katerih smo znani, bomo poskrbeli tudi za Vaše otroško igrišče!

Najlepša hvala vsem našim kupcem! Z izkazanim zaupanjem nam omogočate, da že 13. leto zapored opravljamo delo, ki nas veselim in smo mu predani.

Leta 2003 smo se specializirali za dejavnost izgradnje varnih otroških igrišč, kar je naša edina dejavnost in kateri se posvečamo v celoti. Na trgu smo od leta 2006 v tej dejavnosti vodilni, na leto izgradimo več kot 100 otroških igrišč.

Varno otroško igrišče

Smo zaupanja vredna ekipa TÜV certificiranih strokovnjakov, usposobljenih monterjev in hitro odzivnih skrbnikov, ki se zavzemajo za igrišča, ki navdušujejo.

 

Zaupajte vaše igrišče v naše roke - zadovoljni boste!

 

Skladnost naših igral z varnostnim standardom EN 1176 potrjujejo certifikati akreditirane, mednarodno priznane ustanove TÜV.

 

Ob računu tako prejmete:

  • izjavo o skladnosti igral s SIST EN 1176 in kot dokazila k izjavi priložimo kopije certifikatov,
  • izjavo o skladnosti podlage,
  • izjavo o skladnosti vgradnje igral,
  • garancijske liste,
  • tehnične podatke,
  • navodila za montažo, uporabo in vzdrževanje in
  • vse druge dokumente, ki so za upravljanje z igriščem potrebni.

 

Proizvajalca otroških igral Legnolandia in Obra Design, ki Vam jih ponujamo, sta sklenila zavarovalno polico proizvajalčeve odgovornosti.

 

Vse našteto omogoča varno igro otrok in konsistentne dokaze o skrbnosti investitorja.