Občina Izola

Z Občino Izola sodelujemo že od začetka našega poslovanja. V zahvalo njihovemu zaupanju smo za njih izgradili številna varna igrišča.
Igrišče Birba 1 je kot prvo res veliko otroško igrišče na obali zaznamoval velik, masiven igralni kompleks Himalaya iz linije Young. Prav tako so atraktivna tudi ostala otroška igrala vgrajena na tem igrišču že leta 2004: ladja Galeone, gugalnica, vrtiljak, gugala na vzmeti.
Leta 2006 se je Birbi 1 pridružilo še veliko večje otroško igrišče Birba 2. Na tem igrišču otroke razveseljuje še večji masivni igralni kompleks Himalaya Maxi, prav tako iz linije Young. Otroke privabljajo tudi gugalnice – med njimi zelo atraktivna gugalnica z debelo, pohodno vrvjo, žičnica in ostala zunanja igrala.
Pohvalno in vzorno je tudi to, da so otroška igrišča v Občini Izola opremljena s sanitarijami in pitno vodo, elektriko, javno razsvetljavo in nadstreškom za zunanjo opremo - klopi in mize. Tako omogočajo praznovanje rojstnih dni. Odpiralni čas je poleti od 9.00 do 21.00, pozimi pa od 9.00 do 17.00.
Slika prikazuje del igrala Himalaya Maxi na igrišču Birba 2, mali sličici pa igrala na igriščih Birba 1 in Birba 2 po 12. oz. 10. letih uporabe.
 

Certifikati varnosti in usposobljenosti

kažejo na naše vrednote, ki so: profesionalnost, skrbnost, zanesljivost, varnost, kakovost in trajnost!

 

Otroška igrala: skladnost naših igral je certificirana pri akreditirani, mednarodno priznani ustanovi TUV

Usposobljenost naših strokovnjakov je certificirana pri akreditirani, mednarodno priznani ustanovi TUV

Zakaj otroška igrala EcoPlay?

Priznani strokovnjaki pomagamo ustanovam, da pridobijo varno, domiselno, trajno in naravno otroško igrišče, na katerem se otroci celovito razvijajo in brezskrbno igrajo s tem, da ponujamo in vgrajujemo kakovostna zunanja igrala, certificirana in inovativna zunanja igrala, ekološka otroška igrala in ustrezno podlago. 

 

ECOPLAY PROFESIONALNA ZUNANJA IGRALA ZA USTANOVE SO SKLADNA Z NOVIM SIST EN 1176!

 

Otroška igrala EcoPlay - katalogi - reference >