Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič

Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič je z nakupom Eko igrala naravo obvarovalo pred izpustom 82 kg CO2, ki bi se sicer izpustil v ozračje v primeru nakupa konkurenčega igrala iz klasične proizvodnje. V vodstvu letovišča pravijo: "Naše zdravilišče letno obišče 15.000 otrok. Novo igralo in trim steza sta postala nova koščka mozaika k izpolnitvi, nam vsem tako pomembnega cilja - nasmeha in sreče zdravega otroka."

Eko igrala d.o.o. smo edini ponudnik ekoloških otroških igral v Sloveniji. Priznani proizvajalec Legnolandia, katerega zastopamo, v ozračje letno NE izpusti 515.000 kg CO2, ki si se sicer izpustil pri klasični proizvodnji igral. Stebri ekološke proizvodnje so: termična energija je pridobljena iz modernega sistema na bionmaso; surovine se nahajajo v bližini proizvodnih obratov; električna energija je pridobljena iz bližnih hidroelektrarn; uporabljene materiale se lahko reciklira; uporabljene so zaščite na vodni osnovi.

Bodite najbolj zeleni tudi Vi - kupujte Eko igrala!

Certifikati varnosti in usposobljenosti

kažejo na naše vrednote, ki so: profesionalnost, skrbnost, zanesljivost, varnost, kakovost in trajnost!

 

Otroška igrala: skladnost naših igral je certificirana pri akreditirani, mednarodno priznani ustanovi TUV

Usposobljenost naših strokovnjakov je certificirana pri akreditirani, mednarodno priznani ustanovi TUV

Zakaj otroška igrala EcoPlay?

Priznani strokovnjaki pomagamo ustanovam, da pridobijo varno, domiselno, trajno in naravno otroško igrišče, na katerem se otroci celovito razvijajo in brezskrbno igrajo s tem, da ponujamo in vgrajujemo kakovostna zunanja igrala, certificirana in inovativna zunanja igrala, ekološka otroška igrala in ustrezno podlago. 

 

ECOPLAY PROFESIONALNA ZUNANJA IGRALA ZA USTANOVE SO SKLADNA Z NOVIM SIST EN 1176!

 

Otroška igrala EcoPlay - katalogi - reference >