Mestna Občina Koper

Leta 2015 smo na Kopališču Koper postavili novo modro - rumeno Ladjo Velikanko Veliero, vabljeni k ogledu videa: https://youtu.be/A92aiCUzu00 

Leta 2006 smo na Kopališču Koper postavili zeleno Ladjo Velikanko Veliero, ki je bila leta 2015 prestavljena na novo lokacijo na Bonifiki. Najvišja kakovost materialov, impregnacije in montaže z naše strani ter rednega vzdrževanja s strani kupca je omogočila, da je lesena ladja Velikanka Veliero trdno stala in dobro služila več tisočim uporabnikom na koprskem kopališču vsa ta leta! Po 10-ih letih še naprej razveseljuje otroke, sedaj na novi lokaciji na Bonifiki. 

Tik ob Kopališču, na Ukmarjevem trgu, smo leta 2006 postavili tudi masiven igralni kompleks Himalaya, ki po desetih letih še vedno opravlja svojo vlogo in razveseljuje številke obiskovalce (zgoraj desno je vidna slika 10 let starega igrala). 

V začetku leta 2011 smo na otroškem igrišču pri Tržnici, ki je le malenkost oddaljeno od zgoraj opisanih dveh, postavili prvo igralo v Sloveniji iz popolnoma nove linije Foglie. 

Z Mestno Občino Koper sodelujemo že več kot 10 let. V zahvalo njihovemu zaupanju smo za njih izgradili tudi številna druga varna igrišča. 

Certifikati varnosti in usposobljenosti

kažejo na naše vrednote, ki so: profesionalnost, skrbnost, zanesljivost, varnost, kakovost in trajnost!

 

Otroška igrala: skladnost naših igral je certificirana pri akreditirani, mednarodno priznani ustanovi TUV

Usposobljenost naših strokovnjakov je certificirana pri akreditirani, mednarodno priznani ustanovi TUV

Zakaj otroška igrala EcoPlay?

Priznani strokovnjaki pomagamo ustanovam, da pridobijo varno, domiselno, trajno in naravno otroško igrišče, na katerem se otroci celovito razvijajo in brezskrbno igrajo s tem, da ponujamo in vgrajujemo kakovostna zunanja igrala, certificirana in inovativna zunanja igrala, ekološka otroška igrala in ustrezno podlago. 

 

ECOPLAY PROFESIONALNA ZUNANJA IGRALA ZA USTANOVE SO SKLADNA Z NOVIM SIST EN 1176!

 

Otroška igrala EcoPlay - katalogi - reference >