Katalogi

  • ZUNANJA IGRALA LEGNOLANDIA

    Zunanja igrala Legnolandia so simfonija kakovosti, uporabnosti, atraktivnosti, varnosti, trajnosti in vrhunskega dizajna. Z otroškimi igrali Legnolandia so opremljena največja in najlepša otroška igrišča v Sloveniji. To so zunanja igrala najvišje kakovosti materialov in obdelav. Naši naročniki so z njimi zadovoljni in že 17 let ponavljajo nakupe pri nas. Proizvajalec proizvaja zunanja igrala na ekološki način, ki je predstavljen v katalogu. Njegova posebnost je, da se na tak način v zrak ne izpusti 600.000 kg CO2 letno, ki bi se sicer izpustil s klasično proizvodnjo otroških igral.

  • ZUNANJA IGRALA OBRA DESIGN

    Zunanja igrala Obra Design so zelo masivna, trdna in trajna. Proizvedena so v Avstriji. Prodajni program je zelo širok. V obsežnem katalogu se najde igralo za vsako idejo in vsak stroškovni okvir. Proizvajalec izdeluje leseno opremo že več kot 50 let. Njegova posebnost so ogromna igrala, ki so tudi tematsko dovršena. Zelo veliki igralni kompleksi so visoki tudi več kot sedem metrov in imajo tobogane, ki se spuščajo iz višine štiri metre in več.

  • ZUNANJA IGRALA ROBINIA LINE

    Zunanja igrala Robinia Line so zasnovana v podjetju Eko igrala d.o.o. Odlikuje jih inovativna zasnova, ki je v koraku s top evropskimi trendi. Ta zunanja igrala ponujajo največ možnosti za razvoj, fizično aktivnost, igro in zabavo otrok. Zunanja igrala Robinia Line so ročno izdelana iz akacijevega lesa in so popolnoma naravna, saj ne vsebujejo impregnacij in barv. Les Robinije je najtrajnejši evropski les in je primerljiv s trajnostjo tropskih lesov kot sta tik in iroko. Posebnost je, da akacijev les ne potrebuje prepajanja s kemijskimi zaščitami, saj je Robinija uvrščena med zelo odporne drevesne vrste  (definicija po standardu EN 350-2), katerih naravna trajnost je tudi do 20 let in več.