Varnost otroških igral

V podjetju Eko igrala d.o.o. si kot prvi TÜV certificirani strokovnjaki v Sloveniji prizadevamo širiti znanje o varnosti otroških igral in pomagati lastnikom otroških igrišč z osebnim strokovnim svetovanjem.
Od leta 2007 do leta 2017 smo organizirali in vodili visoko kakovostna in praktično usmerjena skupinska usposabljanja o varnosti otroških igrišč: VARNOST IGRAL IN PREGLEDOVANJE IGRIŠČA.

Od leta 2018 dalje z našim visoko specializiranim znanjem in izkušnjami pomagamo snovalcem in naročnikom otroških igrišč v obliki osebnega strokovnega svetovanja.

Naša strokovna svetovalka je VESNA DUVAL, TÜV certificirana strokovnjakinja o EN 1176. Usposobljenost svetovalke na področju varnosti otroških igral in pregledovanja igrišč po EN 1176 je z izdajo certifikata potrdila akreditirana ustanova TÜV Rheinland in ji dodelila naziv "expert for Playground safety: building, installation, maintenance and inspection of the area, according to the European standard EN 1176". Omenjeni certifikat velja na področju celotne Evropske Unije in je preverljiv na spletni strani.

 

Varnost igral za strokovnjakinjo Vesno Duval ni občasno ali postransko delo, ampak njena glavna naloga. Zadnjih 15 let se ukvarja izključno z delom na področju izdelave, namestitve, vzdrževanja in pregledovanja otroških igral, za kar je tudi pridobila naziv “expert” pri mednarodno priznani ustanovi TÜV.

Znana je po tem, da zahteve standarda predstavi jedrnato, razumljivo in obogateno z dolgoletnimi izkušnjami. Vsako strokovno svetovanje usmeri tako, da so zadovoljene potrebe po znanju in praktičnih rešitvah, zaradi katerih se je naročnik za svetovanje odločil. 

Svetovanje na najvišji kakovostni ravni in zadovoljstvo naročnika sta zagotovljena!

Izkušnja deleženke skupinskega usposabljanja: Ga. Andreja Mlakar, pomočnica ravnateljice vrtca, pravi: "V letu 2015 sem se udeležila usposabljanja o varnosti igral in pregledovanju igrišča, saj sem za to nalogo zadolžena s strani ravnateljice. Prvo izobraževanje sem opravila pred petimi leti in letos je bilo po zakonu znanje potrebno obnoviti. Prejeli smo nekaj različnih ponudb in odločila sem se za podjetje Eko igrala d.o.o., ki je na predšolskem področju prisotno že vrsto let kot zelo kakovosten ponudnik otroških igral. Tako sem imela možnost poslušati predavateljico Vesno Duval. Celotna predstavitev je potekala zelo sistematično, z jasnimi razlagami in individualnim reševanjem realnih situacij na igralih ter s skupnim pregledom rešitev. Ob vsaki dilemi izračunov nam je predavateljica dodatno razložila pravo rešitev. Po petletnih izkušnjah lahko mislimo, da poznamo zakonodajo in igrišča upravljamo dobro, a še vedno ugotovimo, da so na igriščih številne pasti. Tako kvalitetni seminarji pa nam dajo nova znanja in tudi potrditve, da smo že veliko stvari naredili prav - s tem prejmemo dodatno motivacijo za naše delo. Takih seminarjev in predavateljev si lahko samo želimo."

Cenik osebnega svetovanja si oglejte TUKAJ.

Za naročilo osebnega svetovanja nam pišite na prodaja@ecoplay.si

Preberite več:

Kategorija: