Eko igrala d.o.o. spada med najboljše gospodarske subjekte v Sloveniji!

Naše stranke že od leta 2003 vedo in povedo, da se na nas lahko zanesejo. Na nas se lahko zanesete tudi vi - pravkar smo prejeli novo sporočilo in certifikat, ki to znova dokazuje.

26.01.2017: "Po podatkih Gospodarske zbornice Slovenije in družbe za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija je podjetje Eko igrala d.o.o. uvrščeno med najbolj uspešna in zaupanja vredna slovenska podjetja." 

Certifikat bonitetne odličnosti AAA, prejet 20.04.2016, je potrditev dosežkov podjetja Eko igrala d.o.o. in zagotovilo naročniku o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti ponudnika. Bonitetno oceno odličnosti imajo le podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.

 

Sporočilo EBONITETE.si iz dne 20.01.2016: »Eko igrala d.o.o. spada med najboljše gospodarske subjekte v Sloveniji! Naredili smo izbor elitne skupine, ki predstavlja le 6,14 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji. Za te subjekte lahko z vso strokovnostjo potrjujemo, da sta njihov finančni položaj in poslovanje izrazito nadpovprečna. Vaše podjetje sodi v to elitno skupino, zato vam iskreno čestitamo!«

 

 

 

 

Kategorija: