Aktualno

Kako kupiti otroška igrala?

Otroška igrala - se odločate za nakup? Informacije v nadaljevanju vam bodo zagotovo v pomoč.

Otroška igrala se v praksi ločijo na igrala za domačo uporabo in igrala za javno uporabo. Pod javno igrišče spada vsako igrišče, ki ga uporabljajo več kot štiri družine. Otroška igrala na javnem igrišču morajo biti izdelana v skladu z zelo zahtevnimi merili varnostnega standarda SIST EN 1176, medtem, ko izdelavo igral za domačo uporabo ureja veliko manj zahteven standard EN 71.  Otroška igrala so torej načrtovana in izdelana glede na vrsto uporabe.

Otroška igrala

Otroška igrala najvišje kakovosti in trajnosti, s katerimi smo opremili najatraktivnejša slovenska igrišča.

Street workout naprave

Proizvedeno in certificirano v skladu s SIST EN 16630:2015!

Predstavljamo vam elemente za ulično vadbo priznanega evropskega proizvajalca HardBodyHang, s katerimi boste zadovoljni tako investitorji kot uporabniki.

Varnost otroških igral

V podjetju Eko igrala d.o.o. si kot prvi TÜV certificirani strokovnjaki v Sloveniji prizadevamo širiti znanje o varnosti otroških igral in pomagati lastnikom otroških igrišč z osebnim strokovnim svetovanjem.
Od leta 2007 do leta 2017 smo organizirali in vodili visoko kakovostna in praktično usmerjena skupinska usposabljanja o varnosti otroških igrišč: VARNOST IGRAL IN PREGLEDOVANJE IGRIŠČA.

Eko igrala d.o.o. spada med najboljše gospodarske subjekte v Sloveniji!

Naše stranke že od leta 2003 vedo in povedo, da se na nas lahko zanesejo. Na nas se lahko zanesete tudi vi - pravkar smo prejeli novo sporočilo in certifikat, ki to znova dokazuje.

26.01.2017: "Po podatkih Gospodarske zbornice Slovenije in družbe za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija je podjetje Eko igrala d.o.o. uvrščeno med najbolj uspešna in zaupanja vredna slovenska podjetja." 

Ekološki trim elementi

Ob naravoslovni učni poti ob Hublju smo po naročilu Občine Ajdovščina izdelali in namestili ekološka trim orodja. Orodja so izdelana iz lesa primorske akacije - v tem primeru prav iz akacije iz Vipavske doline, popolnoma naravna - brez impregnacij ali drugih premazov, saj akacija spada med najbolj odporne drevesne vrste z naravno trajnostjo do 25 let. Tudi za vas lahko izdelamo spodaj prikazane elemente ali druge elemente izdelane po vaših željah.

Naravna otroška igrala iz akacije

Naravna otroška igrala iz primorske akacije so ročno izdelana v Sloveniji upoštevajoč stroge varnostne zahteve SIST EN 1176!
Vabljeni k ogledu najnovejših modelov

Popolna novost za najmlajše: poligon po Sloveniji! 

Otroška igrala Obra Design zdaj tudi v Sloveniji!

Z veseljem vam predstavljamo nov, zelo obširen program kakovostnih lesenih otroških igral priznanega avstrijskega proizvajalca Obra Design

Referenca: lesena otroška igrala v KS Grosuplje: